Contact met Werk en Waarde

Ontwikkelingsvraag/ advies/ lezing?

Heb je een specifieke ontwikkelingsvraag voor jezelf, je medewerkers of je organisatie? Heeft je organisatie advies nodig? Wil je een interactieve lezing boeken?

Stuur dan een e-mail naar onderstaand adres. Bellen kan eventueel ook, tijdens kantooruren. Maar tijdens afspraken staat de telefoon op het antwoordapparaat. Mailen is daarom vaak handiger. Gewoonlijk binnen een week ontvang je persoonlijk antwoord.

Voor persoonlijke vragen

Als er op het eerste gezicht voldoende aansluiting is tussen jouw vraag en mijn aanbod, en ik tijd heb voor nieuwe cliĆ«nten, kunnen we in een persoonlijk gesprek in Vorden de vraag verder aanscherpen. Ter voorbereiding ontvang ik dan graag je uitgebreide cv (liefst met alle functies erop en ook vrijwilligerswerk en hobby’s).

De kosten van een oriƫnterend gesprek (probleemanalyse) en nadere informatie staan vermeld onder FAQ. Je krijgt hiervoor een factuur mee. Laat het gesprek eerst eens rustig bezinken. Als je dat wil kan vervolgens een individueel coachingsplan gemaakt worden.

Indien je vraag een Werkfit-traject betreft (via UWV) dan kan dit sinds 2017 (onder bepaalde voorwaarden) lopen via Rianne van de Ven.

Veel gestelde vragen

Heb je nog een onbeantwoorde vraag? Deze staat misschien in het overzicht van de veelgestelde vragen. Zo niet, neem dan gerust contact met mij op.

Contactgegevens

Frans Corten
Werk en Waarde

Komvonderlaan 6
7251 AC Vorden

telefoonnummer: nog niet bekend
e-mailadres: info(a)werkenwaarde.nl (niet aanklikbaar vanwege spam)

Werk en Waarde voldoet aan de AVG, lees de privacyverklaring.