Zowel voor jou alleen, als voor jou met je (zaken)partner, als voor een groep tot 6 personen bied ik nu het Transformatiespel aan. Ik heb in Findhorn de intensieve basisopleiding gevolg en nog twee aanvullende modules van elke 9 dagen. Ook heb ik de oerversie van het spel meermalen gespeeld. Het transformatiespel duurt minimaal een dag en daarvoor zijn in de soloversie twee eenheden coaching nodig. Bij meer personen: het aantal personen plus 1 eenheid coaching.

Dit spel geeft je toegang tot een intuïtieve manier om tot inzicht en keuzes te komen. Het spel zit heel goed in elkaar, is HB-proof en is in de professionele versie steeds verder ontwikkeld op basis van praktijkervaringen.

In december 2023 volgende ik samen met Marjolein van der Linden de eenmalige Trainersopleiding bij Joy Drake, Kathy Tyler en Mary Inglis van Innerlinks in Findhorn, de bedenkers van het Transformation Game. Zij begonnen hier 45 jaar geleden al mee!

In overleg met hen en met uitgeverij Koppenhol zijn we ook bezig met een modernisering en een kleine uitbreiding van de Nederlandse versie van het spel. Deze wordt eind 2024 verwacht.

Meer informatie over Nederlandse trainingen volgt in de loop van 2024. Wij zijn bezig met een herintroductie van het waardevolle spel in Nederland. De mensen van het eerste uur (rond 1995) hadden een bloeiende gemeenschap opgebouwd maar zijn bijna allemaal gestopt. De website www.transformatiespel.nl gaat een hub worden voor alle erkende facilitators in Nederland.