Op 12 oktober 2017 startte de achtste Nederlandse opleiding tot KernTalentenanalist. Hierna geef ik de opleiding alleen op speciaal verzoek (bijvoorbeeld in company). Mail hierover gerust. Voorlopig geef ik geen opleiding met open inschrijving.

Reacties van Vlaamse deelnemers (opleiding van Danielle en Frans gezamenlijk):

“Dankjewel, hoe je me zelfs op de examendag nog dingen hebt verduidelijkt”

“Ik vond je bijdrage een enorme meerwaarde bevatten. Je bood structuur en duidelijkheid, daar waar ik soms even het noorden kwijt was. De nodige au-sérieux gekoppeld aan af een toe wat humor maakte jouw ‘kennisoverdracht’ uitermate boeiend. Je fijngevoeligheid en zin voor nuance is me ook zeker bijgebleven.”

“Frans brengt de theorie op een gestructureerde manier aan. Hij is heel aandachtig om na te gaan of iedereen de juiste nuances door heeft en herfraseert geduldig tot wanneer iedereen elk detail begrijpt. Frans heeft een uitgebreide praktijkervaring waardoor hij ook praktische voorbeelden en oefeningen kan aanbrengen om zo de theorie onmiddellijk in de praktijk te brengen. Aan de oefening met Ruurd en collega als sales manager in België heb ik heel veel gehad. Dit is het soort oefeningen dat ons echt vooruit hielp en dus mogen er zeker meer van deze zijn.”

“Je bent voor mij iemand die structuur brengt in een cursus en daar hou ik van. Bij jou weet je waaraan je je kan verwachten, alles is helder en duidelijk. Je geeft soms ook een andere kijk op de theorie of op een voorbeeld, waardoor dingen soms klaarder worden. Ook je oefening met Ruurd en Raymond vond ik heel geslaagd en fijn om te doen (omdat het heel concreet werd op die manier). Je feedback op het proefexamenverslag was voor mij ook heel duidelijk en constructief.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.