menu  
  zoeken  
  contact    


KernTalenten in Nederland

Praktische details van de KernTalentenopleiding

Voor wie?

Bedoeld voor Coaches, Loopbaan- en HR-professionals met ruime ervaring in gespreksvoering. Overige doelgroepen na overleg.

 

Data najaar 2017

do 12 en vr 13 oktober

do 26 en vr 27 oktober

vr 10 november vragenmiddag

vr 17 november prakticum

do 7 december dag met Danielle Krekels

ca. 17 december: insturen theoretisch examen

half januari - februari 2018 examendag, individueel af te spreken

Je hebt daarnaast ca. 7-10 extra studie-, oefen- en uitwerkdagen nodig om het examen te kunnen halen. De feestelijke uitreiking van de diploma's, door Danielle Krekels zelf, wordt gezamenlijk afgesproken.

Kosten: 3650 euro, inclusief examenkosten, materiaal en levenslange licentie. excl. BTW. Indien je je uiterlijk op 10 september 2017 aanmeldt, ontvang je een vroegboekkorting van 200 euro! Tot deze datum is annuleren kosteloos mogelijk. Dus je kunt je gerust al opgeven! Deze bedragen zijn exclusief 21% BTW. Betalen in drie maandelijkse termijnen is voor particulieren mogelijk (+ 20 euro administratiekosten).

Aantal deelnemers: minimaal 6, maximaal 8.

Plaats: hartje Deventer, op loopafstand van station en parkeergarage. Deventer ligt centraal en heeft goede B&B's vanaf 50 euro. De opleiding wordt gegeven op twee maal twee aansluitende dagen en drie losse dagen, steeds van ca. 9:30 tot ca. 17:15. Een broodjeslunch, evenals koffie, thee, fruit enz. is in de prijs inbegrepen.

Docenten: De opleiding wordt gegeven door Frans Corten, loopbaanadviseur CMI-C en ervaren KernTalentenanalist en -trainer. Een dag zal mede verzorgd worden door Danielle Krekels, grondlegster van de methode.

 

Wat kan je verwachten van de opleiding?

Je leert een unieke methode om de intrinsiek sterke en zwakke kanten van je cliënt binnen enkele uren concreet te bepalen. Het gaat daarbij om de aard van de cliënt, het potentieel (ontwikkelingsvermogen) en de motivatie, onderverdeeld in 23 verschillende KernTalenten. Ook je eigen KernTalenten zullen bepaald worden in de opleiding. Je krijgt toegang tot specifieke kennis, die in de afgelopen 20 jaar met monnikenarbeid in de praktijk is verzameld en samengebracht tot een werkzaam systeem. Een volledige analyse met een toekomstgericht vervolggesprek vormt voor je cliënten een compact en compleet loopbaantraject, dat goed ligt in de markt.

 

Opgeven:

Stuur een mail naar kerntalenten(apestaart)werkenwaarde.nl. Ik zorg ervoor dat je dan een opgaveformulier krijgt.

En hoe gaat het daarna?

Als je geslaagd bent voor zowel het theoretisch examen (open boek) als het praktijkexamen met een proefcliënt met bijbehorend verslag, ben je gerechtigd de methode te gebruiken. De kosten van de licentie zijn in het cursusbedrag inbegrepen. Om te slagen dien je per onderdeel 70% of meer te behalen (Belgische norm, meer dan onze 'zes min').

 

Mocht het niet lukken om in één keer voor het diploma te slagen, dan kun je nogmaals aan de Nederlandse cursus deelnemen tegen vergoeding van de extra kosten. Om goed bij te blijven is voor licentiehouders het volgen van de jaarlijkse terugkomdag verplicht. Tevens heb je toegang tot de supervisies in Nederland en Vlaanderen. Daaraan zijn beperkte kosten verbonden. Bij de verslaglegging van de analyses kan je desgewenst (tegen betaling van ca € 35) gebruik maken van een deels geautomatiseerd format op het Intranet van CoreTalents.

 

Het eigendom van de methode en het recht om opleidingen te geven berust altijd bij de eigenaar: Core Talents te Tienen (B).


Links

hoofdpagina KernTalentenopleiding

KernTalentenanalyse

www.coretalents.be