menu  
  zoeken  
  contact    


Links

Links over hoofdbegaafdheid
Startpagina Hoogbegaafd www.hoogbegaafd.pagina.nl
Belangenvereniging Mensa www.mensa.nl
Dag van de Hoogbegaafdheid (juni) www.hoogbegaafdheid.nl/dag.html
IHBV www.ihbv.nl
Coaches voor hoogbegaafden www.hoogbegaafd-en-werk.nl
   


Waardevolle cursussen, die ik regelmatig aanbeveel in trajecten

De Experience Week van Findhorn (Noord-Schotland) www.findhorn.org

De Oriëntatieweek Psychosynthese www.psychosynthese.nl

 Nuttige links voor cliënten

Prachtig filmpje met getekende samenvatting van Sir Ken Robinson over de makke van ons (19e eeuwse) onderwijssysteem. Waarin authentiek zijn en creatief zijn wordt afgeleerd en ADHD wordt gecreeerd. Zoek bij youtube op RSA animate - Changing Education Paradigms. Of kijk op www.thersa.org.

Natuur werkt is een pagina van Judith Zadoks. Zij geeft mooi geïllustreerde boeken uit die te maken hebben met de werking van natuur voor de mens, o.a. in coaching. Zij organiseert regelmatig leuke studiedagen tegen redelijke kosten. Haar site geeft ook een goed overzicht van wat er op dit gebied aan cursussen aangeboden wordt.

Coach Miranda Apeldoorn verzamelt op haar site www.ditiszinvol.nl nuttige tips voor free-lancers en zzp-ers en organiseert regelmatig laagdrempelige ontmoetingen in de regio Deventer.

Patrick Roozemond schreef voor startende ondernemers het praktische boek 'Start vanuit je hart', dat je gratis kan downloaden.Nutteloze zaken, die mijn speciale belangstelling hebben

Het Aan de Stegge Gebouw in Hundertwasserstijl te Goor: "De toren heeft eigenlijk geen enkele functie. Dat was het hoofddoel voor de architect: vooral de vrijheid hebben iets te maken wat geen enkel nut heeft. In onze huidige maatschappij is zoiets al bijna niet meer denkbaar." Tijdens kantooruren te bezoeken.

Oud-DG van het Ministerie van VROM Jenno Witsen heeft 1200 topografische aanwijzingen uit alle Bommel-Boeken verzameld en samengebracht in een Reisgids van Rommeldam met bijbehorende kaarten. Alles uitstekend gedocumenteerd, zoals een echte ambtenaar betaamt.

De Originele Volkskunde-atlassen van J.J. Voskuil (o.a. de beruchte kaart over het ophangen van de nageboorte van het paard), waren tot voor kort compleet met uitgebreide documentatie, te bestellen bij het zusterinstituut van Het Bureau in België. Na 40 jaar zijn ze echter op...Bijzondere ondernemers

Vergeten objecten

Gérard Schiphorst en Marije van de Sande bedenken en spelen samen met vergeten objecten het TamTam Objectentheater.

Buitengewone Varkens

De varkenshouderij kan ook leuk zijn voor alle betrokkenen. Gefinancierd met crowd funding hebben deze heerlijke varkens ook een heerlijk leven. www.buitenvarkens.nl

 Andere links
www.recensiekoning.nl recenseert alles!

Links
www.natuurwerkt.nu