menu  
  zoeken  
  contact    


Boek over KernTalentenanalyse

Beken(d) Talent

 ‘BEKEN(D) TALENT – EEN CONCRETE HULP BIJ HET MAKEN VAN LEVENSKEUZES

Was jij een lezertje, zoals Jan Leyers? Of was je gek op dieren, zoals Inge Vervotte? Speelde je graag poppenkast en deed je niets liever dan verhaaltjes vertellen, zoals Goedele Liekens? Of zong je de hele dag voor de spiegel, zoals Jo Lemaire?

Je favoriete speelgoed en de dingen die je als kind het liefste deed, zeggen alles over je natuurlijke voorkeuren en de talenten die je hebt.

Deze natuurlijke voorkeur is de basis van de KernTalentenmethode, die de grond van je karakter, je talent en je drijfveren blootlegt. Als je in je dagelijkse leven je KernTalenten kunt uitspelen, zit je in een natuurlijke stroom, een flow waarin je je goed voelt omdat alles is zoals het moet zijn. De KernTalentenmethode helpt je je natuurlijke voorkeuren terug te vinden en aan te scherpen. Het ontdekken van jouw favoriete kinderactiviteiten en hoe je die kennis kunt omzetten in het maken van de juiste keuzes, is een verrassende en bijzonder leuke manier om niet alleen de geknipte studie of job, maar ook meer rust en geluk te vinden.

Enkele reacties van Bekende Vlamingen:

Dit is ongelooflijk, hier kun je echt mensen mee helpen!’ – GOEDELE LIEKENS

Wow, dit geeft echt wel een nieuwe kijk!’ – DIRK DRAULANS

Nu begrijp ik pas goed waarom ik doe wat ik doe in bepaalde omstandigheden.’ – JO LEMAIRE

This is the best!’ – MURIELLE SCHERRE

Het is niet de bullshit die ik dacht dat het zou zijn.’ – HERMAN BRUSSELMANS

‘Ik voel me ontmaagd.’ – ROGER BLANPAIN

‘Dit is de tweede keer in mijn leven dat ik zo volledig, nauwkeurig en correct word ingeschat.’ – JAN LEYERS

Danielle Krekels (1962) heeft ruim 25 jaar ervaring met eerst detachering en al snel werving en selectie van ingenieurs en wetenschappers, waarvoor ze al 15 jaar de KernTalentenmethode toepast. Sedert 2005 heeft ze veel ervaring met KernTalentenanalyses van allerlei profielen, onder wie pubers en adolescenten.  Eind jaren 80 viel de auteur op dat er een verband bestaat tussen het favoriete kinderspel van haar kandidaten en hun KernTalenten. Nu, tienduizend interviews later, staat de KernTalentenmethode volledig op punt en is ze stevig empirisch onderbouwd.

Beken(d) talent – Danielle Krekels - ISBN 9789002252181 - €19,95 – 256 blz. - Standaard Uitgeverij.

 


Links
t