menu  
  zoeken  
  contact    


Prijzen KernTalentenanalyse

Vijf opties, oplopend in toegevoegde waarde en intensiteit

Prijzen, inclusief sterk verbeterd rapport, geldig vanaf 1 oktober 2017

  1. Een online KernTalentenontdekking via CoreTalents België. Deze (té eenvoudige) optie -zonder persoonlijke check van de ingevoerde gegevens- wordt sinds 2014 niet meer aangeboden.
  2. Een KernTalentenontdekking onder mijn begeleiding, je scores worden dan persoonlijk gecheckt en de resultaten ter plekke toegelicht en in eerste dimensie geduid. Je krijgt het standaard-computerverslag mee. De kosten bedragen € 495 (particulieren incl. BTW, organisaties excl. BTW). Dit is bedoeld als eerste kennismaking met de methode en jouw uitslag.
  3. Een klassieke, volledige KernTalentenanalyse met diepteinterview en persoonlijke, op maat geschreven, diepgaande rapportage van ca. 25 pagina's (in vlot lopend Nederlands). Deze optie kost € 1500,00 incl. BTW voor particulieren en € 1500 excl. BTW voor organisatie.
  4. Een klassieke, zeer uitgebreide KernTalentenanalyse (alle onderdelen als in 3; duurt ca 4 uur) plus een visuele toelichting a.d.h.v. de nieuwe KernTalentenkaarten plus een toekomstgericht, strategisch gesprek (2 uur, 4 weken later) naar aanleiding van het rapport. Ook schijnbare tegenstrijdigheden (levensparadoxen) kunnen daarbij horen; dit geeft bijzonder veel inzicht! Je leert zowel je burn-out- als je bore-outrisico kennen en je leert hoe je toekomstige functies kan toetsen aan je KernTalenten, inclusief verbeteropties. Ook het opzetten van een eigen bedrijf kunnen we toetsen. Je krijgt eerst een concept-rapport; met jouw vragen en opmerkingen kan ik het nog verder verfijnen. Een bijlage met mogelijke ontwikkelingspaden als vervolg op de analyse wordt ingevoegd. Dit alles vormt samen een mini-loopbaantraject en is ook zeer geschikt als basis voor b.v. een re-integratietraject. De kosten hiervan zijn: € 1750 excl. btw voor werkgevers, en voor mensen met een opleidings- of reintegratiebudget (of A+O Fonds, je betaalt dan zelf € 250 bij). Voor particulieren is dit tarief incl btw. Hierbij is het boek van Danielle Krekels, Beken(d) Talent inbegrepen. Eenmaal per maand bied ik een analyse aan voor het tarief van €1391,50 incl btw, uitsluitend voor mensen zonder budget van de werkgever, die een inkomen op minimumniveau hebben.
  5. Hetzelfde als 4, maar met een presentatie van de resultaten bij je werkgever. In dit gesprek leg ik de resultaten zorgvuldig uit en toetsen we de uitslag aan de mogelijkheden bij de werkgever. Voor dit extra gesprek geldt het gewone tarief plus reiskosten. Reken op circa € 500 excl btw.

N.B.: De genoemde bedragen zijn inclusief licentiekosten. Van het klassieke verslag krijg je eerst een concept-versie, dat je kan voorzien van vragen, opmerkingen of aanvullingen. Deze gebruik ik om het verslag verder te verbeteren of te verduidelijken. Zo ontstaat er een heel persoonlijk verslag van ruim 20 pagina’s, dat speciaal voor jou en jouw situatie en vragen geschreven is in vlot leesbaar en toegankelijk Nederlands.

De prijs van een klassieke KernTalentenanalyse is vergelijkbaar met een gangbaar assessment. Je krijgt echter veel bruikbaardere resultaten, dat komt door de kwaliteit van de methode en het maatwerk (16 uur !) door een erkende Loopbaanprofessional met topexpertise op het gebied van hoogbegaafdheid. Juist bij hoogbegaafden geldt: de investering verdient zich jarenlang terug in arbeidsvreugde, gezondheid en inkomen. N.B. in veel gevallen zijn de kosten boven €250 aftrekbaar voor de belasting.

Weet je nog niet zeker of de KernTalentenanalyse de beste start voor jou is? Vraag dan een probleemanalyse aan, zeker als er veel verschillende factoren in jouw situatie spelen. Een KernTalentenanalyse wordt verder verdiept als er een probleemanalyse aan voorafgaat. Of mail je vraag en ik mail of bel je terug.

 

Sterk verbeterd rapport: In 2017 heb ik het rapport geheel opnieuw opgezet en herschreven voor de Nederlandse markt. Het rapport is nu vlotter leesbaar, meer persoonlijk geschreven en bruikbaarder voor zakelijke situaties. In combinatie met mijn jarenlange expertise met uitzonderlijk talent en (zeer) hoogbegaafden is het tarief iets verhoogd om dichter te komen bij zowel de benodigde inspanning van mijn kant, als de levenslange waarde voor de cliënt.


Links